Loading...
Vegan Lifestyle

Dag 19: Vegan instagrammers om te volgen

Wij vinden het fijn dat er alsmaar meer bewustzijn is rondom veganisme. Op de sociale netwerksite Instagram zijn er duizenden vegan instagrammers waarbij je dagelijks inspiratie kunt opdoen. Wij selecteerden een aantal van onze favoriete accounts voor je. Misschien inspireren we je wel om zelf je vega kooksels online te posten of een aantal van onze favorieten te volgen. Vergeet uiteraard ook onze pagina niet op Veganistisch Eten Instagram.

Vegan Instagrammers om te ontdekken

 1. The Vegan New Yorker:
  Een happy feed met mooie foto’s vol inspirerende gerechten. Ook leuke vegan hotspots in New York worden belicht. Handig als je graag naar The Big Apple trekt op citytrip en leuke adresjes zoekt om vegan te eten. De foto’s zijn weinig bewerkt, wat ik wel fijn vind. Ik hou niet van de vegan Instagrammers die al hun foto’s opsmukken met onnatuurlijk felle kleuren. Dit is absoluut niet het geval bij The Vegan New Yorker!
 2. Vivkan Yoga:
  Vivian Kan is een positieve yogi en life coach die leuke opgewekte foto’s neemt van haar yoga poses, lekkere vegan gerechten en natuurwandelingen. Als je ‘s morgens op zoek bent naar een beetje energie en levensvreugde is dit de Instagramaccount om even door te scrollen! Weinig vegan Instagrammers toveren zo snel een glimlach op je gezicht!
 3. Vegan In Numbers:
  Dit is eigenlijk wel nog een handige account. Inspirerend voor nieuwe vegans, zeker als je regelmatig aan je familie en omgeving moet uitleggen waarom je nu juist voor deze levenswijze kiest. Vegan In Numbers zet, zoals de naam het zegt, vegan feiten op een rijtje, zoals hoeveel water je nodig hebt om één kilo biefstuk te kweken of welke voedingsbronnen je best kunt eten om veel ijzer binnen te krijgen. Alle vegan Instagrammers zouden op zijn minst dit account moeten volgen, vol met feiten over veganisme!
 4. Simplyvegan.nl:
  Sanne van Simplyvegan.nl maakt leuke foto’s, geeft dagelijkse menutips en heeft een eigen blog vol verrassende vegan recepten. Een leuke spontane Nederlandse dame met een al even opgewekte Instagramaccount en blog! Ontdek deze leuke Instagramfeed met de nodige portie dagelijkse vegan inspiratie!

Wat zijn jouw favoriete vegan Instagrammers? Welke accounts check jij dagelijks voor je nodige portie vegan inspiratie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uitgekozen
Gegrilde turkse pepers